Kära medlemmar i Forum för tekniska fysiker,

Vi i BalNgt, Fysikteknologsektionens balkommité, vill gärna bjuda in er till Sektionens middag den 25:e februari. Kvällen kommer börja med fördrink och mingel vid kl. 17:31.Vi rör oss sedan vidare till själva middagen, där det bjuds på god mat och dryck, samt ett ypperligt tillfälle att träffa nuvarande teknologer på sektionen.

Under middagen kommer även vinnaren av Bert-Inge Hogsveds pris för bästa entreprenörskap, samt vinnarna av Studienämnden Fysiks pris för bästa föreläsare (Guldäpplet) och bästa räkneövningsledare (Guldkärnan), att presenteras.

Preliminär samlingsplats för minglet är entrén i MC2-huset, ingång Kemivägen 9 och platsen för själva middagen är sektionslokalen Focus, Kemivägen 11. Om dessa platser skulle ändras så meddelar jag detta via ett senare utskick.

Anmälan till middagen skickar Du till Samuel Martinsson ma.samme0123@gmail.com senast den 20 februari 2023. Om Du  är intresserade får Du även gärna meddela eventuella matpreferenser/-allergier. Skicka gärna kopia till ‘Folke Hjalmers (folke.hjalmers@chalmersindustriteknik.se)

Med vänliga hälsningar,

Samuel Martinsson, BalNgt 2023

Annons