Hej F-alumn!
Du är välkommen på årets Alumnikväll som äger rum den 3e september. Anmälan sker via mail (uppgifter finns nedan).

Denna kväll ger dig som läst F, F-mat eller TM möjlighet att träffa sektionens nya studenter. Syftet är att skapa möten mellan studenter och alumner för att utbyta erfarenheter och förväntningar i en avslappnad miljö. Det kommer att serveras pizza och tre öl eller cider per person. Det kommer givetvis finnas alkoholfria alternativ. FARM står för kostnaderna för mat och dryck!

För att studenterna ska få lite koll på vilka alumner som är närvarande är tanken att några alumner håller en kort presentation om sig själv och sitt liv på/efter Chalmers. Syftet med detta är att väcka nyfikenhet hos studenterna och ge underlag till inspirerande samtal under kvällen. Presentationen bör vara 5-10 minuter lång och innehålla lite vad ni själva tror kan vara intressant för studenterna att veta. Förslagsvis skulle ni kunna berätta om när ni läste Chalmers; vilken inriktning/masterprogram ni läste, om någon kurs var extra intressant, om ni har något speciellt minne från er tid på Chalmers, vad ni arbetat med efter studietiden och vilka yrken utbildningen kan leda till, o.s.v.

För att studenterna lättare ska följa kvällens talare kommer ett litet program över presentationerna delas ut med namn, bild, studieår och nuvarande sysselsättning. De som är intresserade av att hålla en kort presentation kan inkludera denna information och gärna en bild i ert svarsmail.

Vi kommer att hålla till i Fysikhuset på Chalmers. Du går in genom den stora porten mot Kemigården vid det stora metalläpplet, där du sedan hittar anvisningar som leder dig till rätt plats.
Kvällens upplägg ser ut enligt följande:

  • 17:15 – 17:30 Förmingel i Signes utanför PJ-salen i Fysikhuset.
  • 17:30 – 18:15 Korta presentationer i PJ-salen i Fysikhuset.
  • 18:15 – 21:00 Mat, dryck och mingel i personalrummet i Fysikhuset.

Vi hoppas därför att du har möjlighet att delta! Anmäl dig genom att maila mig med ditt namn senast måndag 27e augusti. Om du vill hålla en kort föreläsning, skicka även med studietid, nuvarande sysselsättning och gärna en bild.

Om du har några frågor, tveka inte att höra av dig till mig.
Vi ses om några veckor!

Martin Lidén
FARM och FnollK 2019
Mail: farm.alumni@ftek.se
Telefon: 070-628 75 58