Hej alla F-alumner!

Jag heter Martin Lidén och är Statistik- och Alumniansvarig i FARM, Fysikteknologsektionens arbetsmarknadsgrupp. Jag har som ett sidoprojekt att skapa ett mentorprogram på sektionen igen, då det är något som inte funnits på några år. Jag tycker att det är dags för en nystart!

Mentorprogrammet kommer primärt att vara riktat mot studenter från årskurserna 2-5. Jag har valt att göra denna avgränsning då nollan under mottagningen kommer att introduceras till mentorer genom ett initiativ från NollK.

Till höstterminen tänkte jag att vi skulle dra igång och ta in anmälningar för programmet, men jag vill redan nu vilja få reda på hur många som alumner som skulle kunna tänka sig att vara med. Det skulle underlätta mitt arbete då jag lättare kan planera för omfattningen av programmet och jag skickar därför ut denna intresseanmälan.

Är detta något om du tror skulle vara roligt att delta i eller har någon fråga så skicka gärna ett mail till mig på farm.alumni@ftek.se så kommer ni att få mer information.

Mvh, Martin Lidén

Ovan har vi en inbjudan från Martin Lidén, som är styrelseledamot i Styrelsen för tekniska fysiker, om att medverka i sektionens mentorsprogram som styrelsen helhjärtat stöder och hoppas på många positiva svar.

Folke Hjalmers