Sektionens middag som ägde rum den 20 februari 2014 är en del av sektionens vecka. Detta är en utveckling av det som tidigare varit sektionens dag . Uppslutningen var stor och det var15 lärare och alumner med. Under middagen som anordnades av sektionens BalNgt k serverade s god mat och en utdelning skedde av Guldäpplet och Bert-Inge Hogsveds pris. Titeln på det nya F-spexet avslöjades också av spexarna som uppträdde under middagen.

Bert-Inge Hogsveds pris för bästa entreprenörskap 2014 10 000 kronor tilldelades Kasper Westman för sitt initiativ att med ett brinnande intresse för miljöfrågor på ett framgångsrikt sätt skapa och utveckla en odling utanför Focus och några andra miljöprojekt tillsammans med andra studenter. Han har under hela sin studietid engagerat sig inom sektionens miljöarbete och både drivit på ansvariga och genomfört egna projekt. Hans engagemang smittar av sig och för samman studenter i miljöer som inte är präglade av studier.

Men i år gavs också ett hedersomnämnande till FARM- Teknisk fysik – studenternas arbetsmarknadsutskott 2013 Jakob Lindqvist, Marina Yudanov, Linnea Andersson, Anton Öqvist, Rasmus Andersson, Erik Öskog och Patrik Forsberg som fick ett presentkort i Cremona på 500 kronor var. FARM fick hedersomnämnandet för sina insatser att med höga ambitioner och strategiskt arbete utveckla sin verksamhet och därigenom stärka kontakterna mellan företag och studenter och på så sätt bidra till en bättre F-utbildning. FARM har under året tagit en rad nya initiativ som att lansera en ny välgjord och överskådlig hemsida och skapat F-arb, en helt ny satsning där studenter har möjlighet att ta sig an projekt hos företag, FARM har på sätt stärkt sitt varumärke.